Asociatia de Vanatoare si Pescuit Sportiv ZETELAKA ÉS TÁRSAI are ca obiect principal de activitate gestionarea fondurilor cinegetice, gospodarirea durabila a faunei cinegetice si organizarea activitatii de vânătoare, pe unele dintre cele mai reprezentative terenuri de vanatoare din Judetul Harghita. S-au luat in gestiune 4 fonduri cinegetice cu suprafata totala de 52934 ha.

Aceasta se realizeaza prin constituirea unei organizatii de vanatoare sportive pe terenurile din zona Zetea, in vederea pastrarii biodiversitatii si echilibrului biologic al faunei salbatice precum si cresterea faimei vanatului romanesc. Membrii fondatori sunt persoanele fizice care au participat la infiintarea asociatiei si au interese comune cu proprietarii de terenuri din zona Zetea.

Activitatea noastra de vanatoare se deruleaza cu vanatorii membrii ai asociatiei precum si cu vanatori invitati din tara si din strainatate. Pentru invitati, la nevoie asiguram transportul intern cu maşini de teren, iar cazarea se poate face în cabane de vânătoare cu un confort corespunzător, situate chiar în terenurile de vânătoare. Pentru trofeele de vânat dobândite, asigurăm eliberarea de către autorităţile române a certificatului sanitar-veterinar, a certificatului CITES, precum şi a documentelor necesare la frontiera.

Media


2021.06.04.

Articole despre vânătoare

  Cartea domnului dr. ing. Iosif Benke intitulată „Articole despre vânătoare” este concepută într-o manieră originală, fiind constituită din materiale și documente scrise, din diverse momente […]
2020.09.10.

Deplasarea sezonieră și zilnică a vânatului

  Am scris acestea doar să cunoască și cititorul faptele. Consider că trebuie menținut transferul de cunoștiințe de specialitate și în general pasiunea pentru natură, pădure […]

SE ASIGURA

LA NEVOIE TRANSLATOR

SPECII CARE SE POT VÂNA

Cerb comun / Caprior / Mistret / Lup / Vulpe / Viezure / Urs